![]() |
Хто пробував Шрірача Торчин? Чи дійсно такий гострий?
Хтось пробував соус Шрірача від Торчин? Насправді він такий гострий, як обіцяють? Хочу додати у м’ясо на грилі та домашні страви, але боюся переборщити. Можливо, хтось ділиться досвідом, як правильно дозувати або з чим поєднувати, щоб смак був насичений, але не надто пекучий?
|
Пробував Шрірачу Торчин гострий, але не обпалює, а саме додає приємної пекучості. Додаю до курки на грилі або макаронів, іноді навіть у бургери. Якщо не любите дуже гостре, починайте з половини чайної ложки, смак насичений, трохи часниковий, аромат класний.
|
Часовой пояс GMT +3, время: 19:30. |
vBulletin® Version 3.6.8.
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод: zCarot