Bisound.com - Музыкальный портал

Bisound.com - Музыкальный портал (http://www.bisound.com/forum/index.php)
-   Спорт (http://www.bisound.com/forum/forumdisplay.php?f=77)
-   -   Світовий спорт (http://www.bisound.com/forum/showthread.php?t=208347)

Olesh 21.03.2024 04:25

Світовий спорт

Де ви зазвичай дізнаєтесь про свіжі новини у світовому спорті? Чи є у вас улюблені вебсайти чи джерела інформації? Поділіться своїми досвідом та рекомендаціями!

Vita33 21.03.2024 04:55

Для мене важливо бути в курсі останніх подій у світі спорту, тому я часто перевіряю свіжі новини спорту на вебсайті XSPORT. Там завжди знаходжу цікаву та актуальну інформацію про мої улюблені команди та змагання. Цей сайт допомагає мені залишатися в тренді та отримувати всю необхідну інформацію про світовий спорт. Я рекомендую його всім, хто цікавиться спортом і хоче бути в курсі останніх подій!

Arkanov 20.08.2025 09:19

Если убрать сообщения хундиры, сколько останется всего и что мы все потеряем?

NapoLLeon 01.10.2025 22:57

Цитата:

Сообщение от Olesh (Сообщение 644231)
Де ви зазвичай дізнаєтесь про свіжі новини у світовому спорті? Чи є у вас улюблені вебсайти чи джерела інформації? Поділіться своїми досвідом та рекомендаціями!

Ніколи не довіряю одному джерелу.. знаєте як можуть одну і ту ж інформацію подавати? Тому просто можу погортати стрічку новин в телеграмі, або просто гугл в допомогу

NapoLLeon 01.10.2025 22:59

А взагалі я більше люблю щось робити, а не просто спостерігати. Люблю з друзями в футбол, люблю штангу потягати, або просто біг. Мені знаєте що цікаво, а якщо на тренуванні щось станеться. Скажімо невдало підняти вагу.. лікування хто буде оплачувати?

Ganduras 03.10.2025 12:17

Цитата:

Сообщение от NapoLLeon (Сообщение 2868597)
А взагалі я більше люблю щось робити, а не просто спостерігати. Люблю з друзями в футбол, люблю штангу потягати, або просто біг. Мені знаєте що цікаво, а якщо на тренуванні щось станеться. Скажімо невдало підняти вагу.. лікування хто буде оплачувати?

Ти справжній молодець, що ведеш такий активний спосіб життя! І футбол, і штанга, і біг — це чудово. Травми на тренуванні можуть бути, ніхто від цього не застрахований, особливо при роботі з великою вагою. Скажімо чесно, якщо це не професійний спорт і не офіційні змагання, то ніяка спортивна секція чи зал не будуть оплачувати твоє лікування. Швидше за все, витрати ляжуть на твої плечі.

Саме тому я завжди раджу оформлювати страховку. Вона покриває витрати на лікування у разі травм, отриманих під час занять спортом. Це стосується не лише переломів, а й розтягнень чи інших неприємностей. Якщо ти регулярно займаєшся футболом, підіймаєш штангу або береш участь у змаганнях, то страховка для спортсменів допоможе тобі отримати фінансову підтримку. Наприклад, можна отримати до 300 000 гривень на лікування у разі травми. Це той самий випадок, коли краще перестрахуватися, ніж потім переживати про дорогі медичні послуги, бо здоров’я — це найважливіше.

Часовой пояс GMT +3, время: 07:49.

vBulletin® Version 3.6.8.
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод: zCarot