![]() |
Хто користується скрабами для тіла — який реально робить шкіру ніжною?
Підкажіть, хто користується скрабами для тіла — який варіант реально працює? Хочеться, щоб після використання шкіра була м’яка і гладка, а не просто відчуття, що потер і все. Може, є якісь перевірені типи чи поради?
|
Та я теж колись думала, що це все маркетинг, але ні! Нормальний скраб реально дає ефект. Мені зайшли варіанти з кавою або сіллю — вони добре очищають і після них шкіра прям гладка. Ще важливо, щоб у складі були олії, тоді не пересушує.
|
Дякую, цікаво! А скажи, будь ласка, як часто ти його використовуєш? І чи є різниця між дешевими і дорожчими варіантами, чи можна взяти щось середнє і отримати нормальний результат?
|
Я використовую у Дніпрі скраб для тіла https://maudau.com.ua/dnipro/category/skraby-dlia-tila десь 1–2 рази на тиждень, цього достатньо, щоб підтримувати шкіру в хорошому стані і не пересушувати її. Різниця між дешевими і більш якісними варіантами все ж є: у кращих засобах частинки більш рівномірні, вони не травмують шкіру, а очищують делікатно. Плюс часто додають натуральні олії, які залишають після себе відчуття зволоження, а не сухості. Є різні типи — цукрові, сольові, кавові, і кожен дає свій ефект. Наприклад, цукрові більш м’які, а сольові — більш інтенсивні. Якщо обрати хороший скраб для тіла і використовувати його регулярно, шкіра стає помітно гладкішою і приємною на дотик. Головне — не переборщувати і підбирати засіб під свій тип шкіри, тоді результат буде реально відчутний.
![]() |
| Часовой пояс GMT +3, время: 22:38. |
vBulletin® Version 3.6.8.
Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод: zCarot