![]() |
Хто яку рідину для пода купує постійно і чому саме її?
Вибір рідини це просто якесь пекло для моїх мізків. Купив собі пристрій, думав, що все буде легко, а на ділі сиджу і туплю над цими баночками. Чому одна коштує три копійки, а інша як крило літака? Продавець щось там розповідав про сольовий нікотин і пропорції, але я все прослухав, бо намагався зрозуміти, чи не згорить мій картридж від першої ж затяжки. Поки що взяв якусь першу ліпшу з фруктами, але вона мені занадто солодка, аж зуби зводить. Реально боюсь купувати щось нове, бо не хочеться викидати гроші на вітер. Може, є якісь секрети, як не помилитися і знайти щось нормальне з першого разу, бо ці експерименти мене вже трохи напружують.
|
А ви пробували колись залити в малий под густу рідину для великих хмар? Це ж класична помилка, після якої люди біжать купувати нові випаровувачі, бо старі просто згорають за вечір. Я вже стільки цих девайсів перебрав, що можу по запаху сказати, чи не забагато там підсолоджувача. Особисто я завжди дивлюся на маркування 50 на 50, бо це золотий стандарт для нормальної передачі смаку і довгого життя вати. Не раджу брати дуже темні жижі, вони зазвичай засирають спіраль нагаром за лічені дні.
|
Колись мій знайомий дав спробувати свою заправку з кактусом, і я тоді вперше зрозумів, що таке справжній кайф від паріння. До того я купував якісь незрозумілі суміші на ринку, від яких тільки голова боліла. Тепер я маю свій топ, який купую постійно, і це зазвичай щось із легкою кислинкою або холодом. По своєму досвіду скажу, що моносмаки набридають швидше, ніж складні мікси. Наприклад, яблуко з льодом заходить набагато краще, ніж просто яблуко.
|
Цитата:
Це перевірене місце, де можна купити под хорошої якості та підібрати до нього ідеальну заправку без ризику натрапити на підробку. Там реально великий вибір, і головне, що все оригінальне, тому ви точно отримаєте той рівень задоволення, на який розраховуєте. Немає сенсу економити копійки на сумнівних сайтах, коли в Bambuk є все необхідне в одному місці з гарантією якості. Правильно підібрана міцність допоможе швидше кинути звичайні сигарети, а якісні компоненти збережуть ваші рецептори в тонусі. ![]() |
| Часовой пояс GMT +3, время: 21:56. |
vBulletin® Version 3.6.8.
Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод: zCarot