![]() |
Sonunda Güvenilir Masaj Listelerini Nasıl Buldum
Geçen ay bir arkadaşımla İstanbul'da güvenilir bir Mutlu son şirketi bulmanın, bir tür tuzağa düşmeden ne kadar zor olduğu hakkında konuşuyordum. Güldü ve muhtemelen tamamen yanlış türdeki siteleri düşündüğümü söyledi. Bu yorum, çevrimiçi arama yaparken aslında ne yaptığımı düşünmeme neden oldu. Her web sitesinin gerçek bir Mutlu son salonu olmasını beklediğimi fark ettim, bu ilk hatamdı. Bu programların çoğu aslında hizmet sağlayıcı değil, sadece şehirdeki farklı uygulayıcılardan ve galerilerden bilgi toplayan dizinlerdir.
Bu konuşmadan sonra mutlumasajlar'ı keşfetmek için biraz zaman harcadım . com sitesini ziyaret ettim ve sonunda bu programların nasıl çalıştığını anladım. Sadece fiyat teklifi vermiyor, İstanbul genelindeki sağlayıcılardan gelen sonuçları yayınlıyor, böylece insanlar gezinip karşılaştırma yapabiliyor. Site şehrin her iki tarafını da kapsıyor, bu nedenle Bağcılar, Beylikdüzü, Sancaktepe, Tuzla ve diğer birçok semtte seçenekler bulabilirsiniz. Her listede genellikle hizmet formu, program bilgileri ve iletişim bilgileri yer alıyor. Daha sonra, sunduklarıyla ilgileniyorsanız, sağlayıcıyla kendiniz iletişime geçebilirsiniz. Web sitesi ayrıca insanların kendi sonuçlarını ücretsiz olarak yayınlamalarına olanak tanıyor, bu da düzenli olarak yeni seçeneklerin görünmesi anlamına geliyor. Yeni ilanlar, acil ilanlar ve bütçesine göre indirimli fiyatlar için kategoriler mevcut. Zaten bildiğiniz şeye göre anahtar kelime, kayıt numarası veya işletme adına göre arama yapabilirsiniz. Her ilan sayfasındaki Mutlu Son özelliği, karar vermeden önce soruları sormayı kolaylaştırıyor. Geleneksel bir salon web sitesinden ziyade daha çok bir ilan sitesi gibi çalışıyor. Fiyat bilgileri de mevcut; aromaterapi için 2.500 ila 3.500 TL, tıbbi masaj için ise 2.000 ila 3.500 TL gibi tahmini rakamlar veriliyor . Bu rakamlar sabit değil ve hizmete ve konuma bağlı olarak değişiyor. Web siteniz de güncel fiyatlar için ilgili servis sağlayıcısıyla iletişime geçmenizi öneriyor. Ben genellikle rezervasyon yapmadan önce fiyatları kontrol ediyorum çünkü bilgiler güncel olmayabilir. Kimse bir fiyat bekleyip başka bir fiyat duymak istemez. Yardımım, bu siteleri bir başlangıç noktası olarak kullanmanız yönündedir, ancak kendi araştırmanızı asla ihmal etmeyin. Karar vermeden önce sağlık, deneyim ve ihtiyaçlarınız için önemli olan diğer konular hakkında bilgi edinin. Yazılım aslında bir araçtır , kalite garantisi değildir. Umarım bu, başlangıçta benim kadar kaybolmuş birine yardımcı olur. Benzer yaklaşımları denediğinizde düşüncelerinizi paylaşın. |
| Часовой пояс GMT +3, время: 20:51. |
vBulletin® Version 3.6.8.
Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод: zCarot