![]() |
Легальная работа в Польше
Работа в Польше - хорошая перспектива для тех, кто хочет найти высокооплачиваемую легальную работу. На родине достаточно сложно найти интересную работу с высокой зарплатой, в то время как польские работодатели предлагают множество вакансий. Подробнее: https://europeservice.com.ua/vacancies .
|
Предпочитаю жить и зарабатывать в нашей стране, а куда-то далеко ехать ввиду сложившихся обстоятельств вообще не вижу смысла. По поводу трудоустройства, рекомендую обратиться к услугам профессионального карьерного консультанта Меня в этом плане выручала Елена Иванчинкова, помогла составить резюме и подготовила к собеседованию, год и я на руководящей должности. Кстати говоря, вот https://enjoyincareer.com.ua/kakimi-...t-rukovoditel/ интересная статья по поводу того, какими качествами должен обладать руководитель, ознакомьтесь.
|
Як знайти роботу в Польщі без досвіду?
Привіт!
Я сам проходив через це рік тому, тому можу поділитися досвідом По-перше, не панікуй - робота в Польщі для українців є, і її багато! Навіть без досвіду. Ось що мені допомогло: 1. **Зареєструвався на всіх великих сайтах:** - Pracuj.pl (найбільший, там 90% вакансій) - OLX.pl (багато прямих пропозицій від роботодавців) - Indeed.pl 2. **Налаштував сповіщення** - коли з'являється нова вакансія, одразу приходить email. Це критично важливо! Найкращі вакансії розбирають за 24 години. 3. **Подавав 10-15 заявок ЩОДНЯ** - це ключ до успіху. Не 2-3 на тиждень, а саме щодня багато. Із 50 заявок прийшло ~10 відповідей. 4. **Склав нормальне CV польською** - це дуже важливо. Навіть якщо мова ламана, але CV структуроване правильно - це вже 50% успіху. Без досвіду найлегше влаштуватися: - Склади (magazynier) - 4500-5500 zł - Виробництво (produkcja) - 4300-5000 zł - Пакування (pakowanie) - 4200-4800 zł - Логістика (logistyka) - 4500-6000 zł Мінімальна зарплата зараз 4300 zł brutto (~3200 netto), але реально можна знайти 5000-6000 netto якщо трохи пошукати. Нещодавно читав детальну статтю про пошук роботи в Польщі - там розписано покроково всі етапи від резюме до підписання договору. Мені б така стаття рік тому дуже допомогла Головне - не здавайся після перших відмов! Це абсолютно нормально. У мене було 20+ відмов перед першою співбесідою. Якщо є конкретні питання - пиши, допоможу чим зможу! P.S. Ще раджу зайти в Facebook групи типу "Ukraińcy w Polsce - praca" - там теж багато актуальних вакансій публікують щодня. |
| Часовой пояс GMT +3, время: 07:41. |
vBulletin® Version 3.6.8.
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод: zCarot