![]() |
Література по саморозвитку і бізнесу англійською
Всім привіт! Можливо хтось в куроса, де можна купити книги на англійській мові по саморозвитку і бізнесу. Хочеться чогось почитати цікавого і заодно мову попрактикувати. За поради буду вдячний.
|
Ого, такі книжки читати англійською не так вже й просто, ви десь вивчали мову або просто для себе? Думаю, можна знайти варіанти в книжкових, там і асортимент повинен бути великий) Рекомендую заглянути.
|
Скажу так, зараз хороших магазинів дуже мало, тому і з книгами все не так просто, як може здатися. Я зазвичай шукаю спочатку в інтернеті опис, а потім вже по магазинах ходити починаю. Англійську літературу у нас не дуже люблять.
|
Не потрібно перебільшувати, літератури англійською достатньо, але ось тільки вибрати щось придатне з неї досить складно.
Є у мене на прикметі один магазин книг https://bookish.kiev.ua/camorozvitok-ta-biznec тут в розділі самореалізація і бізнес великий вибір, часто сюди заглядаю, щоб встигнути вхопити новинку. Ось недавно взяв "12 Rules for Life: An Antidote to Chaos" Петерсона, читається легко і швидко, думаю, вас теж може зацікавити. Зараз зробив нове замовлення і поки в передчутті!) ![]() |
Часовой пояс GMT +3, время: 08:47. |
vBulletin® Version 3.6.8.
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод: zCarot