![]() |
Оптоволоконний інтернет Дніпро
Привіт, народ! Хто вже перейшов на оптоволоконний інтернет у Дніпрі? Чи дійсно він настільки швидкий і стабільний, як обіцяють? Мені важливо, щоб працювало без глюків, бо багато працюю з дому, та й фільми в 4К хочу дивитися без постійних підвантажень. Напишіть, як вам? Які ваші враження?
|
Так, оптоволоконний інтернет — це реально крута штука. Ми з сім'єю підключили оптоволоконний інтернет https://www.soyuz.in.ua/optic.html від інтернет-провайдера SOYUZ TELECOM тут, у Дніпрі. Можу сказати, що це небо і земля в порівнянні зі звичайним кабельним інтернетом. Швидкість стабільна, фільми в 4К дивимося без жодних затримок, а коли всі підключені до мережі, ніяких проблем не виникає. Також для роботи дуже зручно, навіть при великих відеодзвінках не було жодного разу, щоб інтернет "просів". А ще, що важливо, техпідтримка у них на рівні, відповідають швидко і завжди допоможуть, якщо щось треба. Однозначно раджу підключити оптоволоконний інтернет, якщо хочеш забути про проблеми зі швидкістю і стабільністю!
|
Часовой пояс GMT +3, время: 22:02. |
vBulletin® Version 3.6.8.
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод: zCarot