![]() |
МРТ молочних залоз
Добрий вечір. підкажіть медичний центр де можна зробити МРТ молочних залоз. Хочу знайти кращих фахівців які зможуть зробити обстеження на хорошому обладнанні.
|
Приветик, пів року тому мені потрібно було зробити МРТ молочних залоз так як були проблеми і в звичайній лікарні не змогли зробити повноцінного обстеження. Я за відгуками в інтернеті знайшла діагностичний центр М24, де зробила МРТ на новітньому обладнанні. Залишилася задоволена, як обслуговуванням так і роботою персоналу.
|
Накипело, увидел ваш пост, пришлось зарегаться чтобы отписать, потому что как то как и вы искал хорошую клинику. Я В Киеве сейчас, и тут нереально попасть на услугу сканирования. Мне нужно было сделать КТ тазобедренного сустава. Прям срочно нужно было, куда не позвонишь - ближайшее место через неделю две. Уже думал в другой город ехать, но попал на сайт одной клиники, помогли и нашли место, вроде по очередям чуть проще у ребят. Может кому то пригодиться, https://kyiv.tomoclinic.ua/ru/servic...-sustava-kyev/, говорили что там аппарат какойто крутой, на 640 срезов( ну думаю вы интересовались, то понимаете о чем я)
|
Часовой пояс GMT +3, время: 23:56. |
vBulletin® Version 3.6.8.
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод: zCarot