![]() |
Переваги та особливості МРТ для діагностики проблем зі спиною
Привіт усім! У мене вже кілька місяців болить спина, і я вирішив звернутися до лікаря. Після консультації мені порекомендували зробити МРТ поперекового відділу хребта.
По-перше, як проходить процедура МРТ? Чи потрібно якось спеціально готуватися до неї? Я чув, що процедура безболісна, але чи є якісь неприємні відчуття під час обстеження? Також мене цікавить, наскільки точними є результати, і скільки часу займає отримання висновків після обстеження. Я планую пройти обстеження в Києві, тому буду вдячний за поради щодо перевірених клінік. |
Я зовсім нещодавно проходив мрт поперекового відділу хребта київ. Вам не потрібно спеціально готуватися до обстеження, але рекомендується одягнутися в зручний одяг без металевих елементів, оскільки апарат використовує магнітне поле. Процедура безболісна, хоча в деяких випадках може бути трохи незручно лежати в одному положенні протягом 20-30 хвилин. Висновок я отримав через дві години після обстеження, що також дуже зручно. Ви можете отримати його особисто або через кабінет пацієнта на сайті клініки.
|
Часовой пояс GMT +3, время: 04:39. |
vBulletin® Version 3.6.8.
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод: zCarot