![]() |
Як проходить коронарографію?
Добрий день! Порадьте, будь ласка, як проходить коронарографія: чи робиться вона під наркозом, і як довго триває процедура? Мій кардіолог радить зробити це для точнішої діагностики, але я трохи хвилююся. Якщо у когось був подібний досвід, будь ласка, поділіться, наскільки процедура впливає на подальше лікування.
|
Доброго дня! Коронарографія триває близько години, і робиться під місцевим наркозом, тому нічого не відчуваєш. Мені довелося залишитися на день у лікарні після процедури для контролю, але загалом все пройшло спокійно.
|
Мене швидко відпустили додому після коронарографії, тільки кілька годин полежав у палаті. Щодо наркозу — він місцевий, тому відчуваєш лише легкий тиск. Процедура важлива для точного діагнозу, не варто хвилюватися.
|
Цитата:
Більшість сайтів заплутують ще більше, але на Добробут https://dobrobut.com/ua/services/c-koronarografia-2 знайшов усе, що треба. Стаття про коронарографію детальна, але написана простими словами. Дізнався, як готуватися, скільки триває процедура і які можуть бути ризики. Після цього без проблем записався на прийом через їхній сайт. Дуже задоволений тим, як все організовано! |
Часовой пояс GMT +3, время: 15:18. |
vBulletin® Version 3.6.8.
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод: zCarot