|  | 
| 
 Фільтр для води у Кривому Розі Є в мене проблема - не можу підібрати систему по очищенню води для встановлення в міський квартирі.				 Може хто знає який краще купити фільтр у Кривому Розі, то дуже прошу поради. | 
| 
 Є таки фільтри у магазині по сантехніці, ми придбали фільтр зворотного осмосу для очищення води, дуже добре очищує воду. Тепер не маю проблем з питною водою. І не скажу що дорого коштує такий фільтр. | 
| 
 Це у Кривому Розі такий магазин є? Якщо так, то скажіть будь ласочка, куди звертатися, щоб придбати такий фільтр на воду.				 А то купуємо привізну, а вода така ще і дорожчає кожен місяць. | 
| 
 Саме так, у Кривому Розі є магазин Екософт https://ecosoft.ua/ua/kryvyi-rih/ - звертайтеся, поможуть вам придбати якісний фільтр на воду. Раджу систему зворотного осмосу подивиться, наприклад фільтр з мінералізатором Екософт Стандарт, він на мій погляд дуже добре очищує питну воду. Та і продається в цьому магазині за цінами від виробника. А ще і гарантія 12 місяців і ще 12 місяців додатково. Ми себе такий фільтр придбали, ту дуже задоволені - вода питна чиста і дуже смачна. Та корисна для здоров'я.  | 
| Часовой пояс GMT +3, время: 09:12. | 
	vBulletin® Version 3.6.8.
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод: zCarot