![]() |
Купити таз
Вітаю! Та прошу допомоги! Планую заливати поли в кухні самостійно та намагаюсь зрозуміти, що для того потрібно. Думав брати в оренду бетонозмішувач, але то надто дорого. Хочу спробувати мішати розчин в тазу – хтось робив таке, як воно?
|
Ого, ви якийсь зухвалий, у мене чоловік самостійно не зважився цим займатися, довелося наймати людей спеціально, щоб підлогу заливали. Але зробили все ідеально, подумайте, воно вам треба або може теж до профі звернутися?
|
Ну в принципі, це хороша економія, якщо все самостійно робити. Вам раджу подивитися в будівельних магазинах спеціальні тази, а якщо не знайдете, то можна і звичайним обійтися, думаю.
|
Доброго дня! Напишу про свій досвід.
Для того, щоб залити бетоном підлогу, вам потрібна сама суміш, вода та ємність, в якій будете замішувати розчин. Я робив то без бетонозмішувача (бо надто важко транспортувати його на наш п’ятий поверх), брав готові суміші (цемент та пісок) і купляв отут тази https://ars.ua/vse-dlja-domu/pribirannja/tazi/ на 65 л. Робота важка і нудна, але вийшло добре. Та моя вам порада: не економте на тазу, беріть одразу якісний та великого об’єму. Бажано круглий (то моя суб’єктивна думка, мені з ним зручніше). ![]() |
Часовой пояс GMT +3, время: 22:18. |
vBulletin® Version 3.6.8.
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод: zCarot