Цитата:
Сообщение от Ingalec
Для самозамесу дуже важливо не тільки вибрати ароматизатор, але й звертати увагу на кілька технічних нюансів. Перше, на що я завжди звертаю увагу, це концентрація ароматизатора. Якщо ви обираєте готову рідину, то для POD-систем краще вибирати більш легкі і менш концентровані варіанти, а для потужних девайсів можна брати і з більшим вмістом ароматизатора. Також важливо дивитися на тип основи, адже різні типи баз краще підходять для різних систем. Не забувайте, що для досягнення стабільного смаку інколи потрібен час на настаювання.
|
Якщо ви шукаєте хорошу сольову базу для вейпу, то є кілька важливих моментів, на які потрібно звертати увагу. Вибираючи ароматизатори для повсякденного використання, я б порадив не брати занадто різкі або насичені смаки, оскільки вони можуть швидко набриднути.
Для більш яскравих смаків варто звертатися до фруктових або десертних ароматів. Важливо перевіряти репутацію продавця та відгуки, адже від цього залежить якість рідини. Не бійтеся питати поради і не забувайте перевіряти склад, щоб уникнути пустих або хімічних смаків.
Я сам часто купую на сайті сольові готові бази для вейпу
https://vapetemptation.com.ua/solevaya-gotovaya-baza/ бо це перевірений магазин з великим вибором товарів для вейпінгу. Тут ви знайдете не тільки готові рідини, а й набори для самозамесу, ароматизатори, бази та інші компоненти, як-от нікобустери і POD-жидкості. Вони надають консультації і гарантію на товар, що дуже важливо при виборі.