Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > РАЗНОЕ > Флуд

Ответ

Опции темы
Старый Вчера, 21:12
Seerrr Seerrr вне форума
Собеседник

По умолчанию Сольові готові бази для вейпу!

Привіт! Я тільки починаю розбиратися у вейпінгу і шукаю хорошу сольову базу для самозамесу. Поки що в голові повний каламбур, бо стільки всього! Чи є якісь поради для початківця, які смаки краще взяти для старту? Ось ці фруктові, десертні та табачні аромати – чим вони відрізняються і який з них найкращий для початку? Боязно вибрати, щоб не отримати якийсь надто хімічний або гіркий смак. Якщо хтось може порадити, буду дуже вдячний!
Dantez Dantez вне форума
Собеседник

Я вже пробував кілька різних солей для вейпу і можу поділитися своїм досвідом. Спочатку я взяв готові рідини і деякі з них справді не сподобалися. Наприклад, деякі фруктові аромати виявилися занадто штучними, а десертні – приторними до непристойності. З часом зрозумів, що важливо звертати увагу на якість і концентрацію ароматизатора. Тепер намагаюся вибирати тільки перевірені бренди і читаю відгуки. Для себе вирішив, що з фруктових люблю легкі мікси, а з десертних – більш збалансовані смаки.
Ingalec Ingalec вне форума
Собеседник

Для самозамесу дуже важливо не тільки вибрати ароматизатор, але й звертати увагу на кілька технічних нюансів. Перше, на що я завжди звертаю увагу, це концентрація ароматизатора. Якщо ви обираєте готову рідину, то для POD-систем краще вибирати більш легкі і менш концентровані варіанти, а для потужних девайсів можна брати і з більшим вмістом ароматизатора. Також важливо дивитися на тип основи, адже різні типи баз краще підходять для різних систем. Не забувайте, що для досягнення стабільного смаку інколи потрібен час на настаювання.
Старый Вчера, 21:14
Opell Opell вне форума
Собеседник

Цитата:
Сообщение от Ingalec Посмотреть сообщение
Для самозамесу дуже важливо не тільки вибрати ароматизатор, але й звертати увагу на кілька технічних нюансів. Перше, на що я завжди звертаю увагу, це концентрація ароматизатора. Якщо ви обираєте готову рідину, то для POD-систем краще вибирати більш легкі і менш концентровані варіанти, а для потужних девайсів можна брати і з більшим вмістом ароматизатора. Також важливо дивитися на тип основи, адже різні типи баз краще підходять для різних систем. Не забувайте, що для досягнення стабільного смаку інколи потрібен час на настаювання.
Якщо ви шукаєте хорошу сольову базу для вейпу, то є кілька важливих моментів, на які потрібно звертати увагу. Вибираючи ароматизатори для повсякденного використання, я б порадив не брати занадто різкі або насичені смаки, оскільки вони можуть швидко набриднути.
Для більш яскравих смаків варто звертатися до фруктових або десертних ароматів. Важливо перевіряти репутацію продавця та відгуки, адже від цього залежить якість рідини. Не бійтеся питати поради і не забувайте перевіряти склад, щоб уникнути пустих або хімічних смаків.
Я сам часто купую на сайті сольові готові бази для вейпу https://vapetemptation.com.ua/solevaya-gotovaya-baza/ бо це перевірений магазин з великим вибором товарів для вейпінгу. Тут ви знайдете не тільки готові рідини, а й набори для самозамесу, ароматизатори, бази та інші компоненти, як-от нікобустери і POD-жидкості. Вони надають консультації і гарантію на товар, що дуже важливо при виборі.
Ответ