Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > Что нового ?

Ответ

Опции темы
Старый Сегодня, 10:50
biti22 biti22 вне форума
Новичок

По умолчанию Одягаю бригаду на літо: вивчаю engelbert strauss, які шорти краще взяти?

Вітаю. Працюю виконрабом, маю свою невелику бригаду фасадчиків. Зараз кінець травня, і на сонці вже справжнє пекло. Хлопці скаржаться, що в закритих штанах неможливо працювати, а якщо приходять у звичайних пляжних чи спортивних шортах — то це, по-перше, виглядає несерйозно перед замовниками, а по-друге, інструмент і саморізи нікуди покласти.

Вирішив закрити це питання і закупити всім однакові професійні робочі шорти. Колеги порадили німецький бренд, бо він виглядає солідно і носиться довго. Я знайшов їхнього представника і зараз вивчаю Engelbert Strauss на сайті.

Маю питання до майстрів, які працюють на висоті. Чи їхні шорти з так званими кишенями-кобурою (ті, що висять збоку для інструменту) не заважають, коли пересуваєшся по вузьких риштуваннях? Чи краще брати класичні моделі зі звичайними вшитими кишенями, щоб хлопці нізащо не чіплялися на висоті? Дякую за поради.
Ответ