Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > Обсуждения > Металл и альтернативная музыка

Ответ

Опции темы
Старый 12.07.2025, 16:22
InnaKravchenko5 InnaKravchenko5 вне форума
Новичок

По умолчанию Після трьох Elf Bar зрозумів — под куди вигідніший

Парив одноразки, але вже реально надоїло — то смак хімічний, то зарядка сідає не вчасно, то тече. Чи є щось подібне, але щоб було якісніше й вигідніше в довгостроковій перспективі? Хтось брав под в Guru Vape?
Старый 12.07.2025, 16:23
IvanTaranenko77 IvanTaranenko77 вне форума
Новичок

Я тобі як колишній “одноразочник” скажу чесно: як тільки взяв под в Guru Vape, зрозумів, наскільки мене дурили маркетингом ��

�� Я взяв XROS 4 Mini — виглядає як маленька одноразка, але:
– Заряджається
– Заправляється
– Коштує дешевше в перспективі

�� Раніше витрачав по 300–400 грн на 2–3 дні, а тепер баночка Chaser Ultra за 150 грн — і мені її вистачає на тиждень. А под служить місяцями.

�� Смак значно чистіший, удар по горлу чіткий, не “пластиковий”.
�� Guru Vape не підсунув фігню — все прийшло чітко, запаковано, гарантія є.

Якщо ти втомився викидати гроші на одноразки, то под https://guruvape.com.ua/pod-systemy/ в Guru Vape — це логічний апгрейд. І ще кайфовіше, що виглядає стримано — не блищить як ялинкова прикраса.
Старый 18.08.2025, 20:12
annettkuhn annettkuhn вне форума
Собеседник

I found myself nodding in agreement with many of your points. The writing was smooth, and the examples connected perfectly with the explanations. This is the kind of content that encourages readers to come back for more. Excellent work overall!
Ответ

Опции темы