Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум
Старый 17.01.2026, 17:47
Ingalec Ingalec вне форума
Собеседник

По умолчанию Адвокат

Доброго дня! Можливо, хтось може порадити адвоката в Києві, який спеціалізується на трудовому праві? Маю суперечку з роботодавцем щодо виплати компенсацій. Шукаю не лише кваліфікованого фахівця, а й того, хто не буде зайвий раз тягнути справу. Як ви знайшли свого адвоката і як вам допомогли?
Старый 17.01.2026, 18:33
Urika Urika вне форума
Собеседник

Я звертався до адвокатського бюро Августінова по трудовому праву і хочу поділитися своїм досвідом. Мав проблеми з компенсацією від роботодавця, та був дуже задоволений їхньою роботою. Адвокат Київ одразу розібрався в ситуації, чітко пояснили мої права та варіанти дій. Дуже важливо, що справа не затягувалася і вони не витягували з мене зайвих грошей. Все вирішили досить швидко, без зайвих обіцянок, але результат на висоті.
Старый Вчера, 13:02
NNil NNil вне форума
Собеседник

Колектори приходять додому, телефонують родичам, тиснуть психологічно через заборгованість по кредиту. Не знаю, чи це законно і як правильно реагувати. Чи може кредитний адвокат допомогти зупинити такі дії та захистити від порушення моїх прав? Буду вдячний за поради та рекомендації.
Старый Вчера, 13:09
Zymman Zymman вне форума
Собеседник

Складно знайти гарного юиста( Колектори поводилися агресивно, телефонували родичам. Адвокати з Адвокатського об'єднання «Правда» https://anticollector.in.ua/ пояснили, що це незаконно, та оперативно направили офіційні звернення. Після цього тиск припинився. Важливо, що юристи з Правди реально захищають, а не просто дають загальні поради.
Ответ

Опции темы