Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > Что нового ?

Ответ

Опции темы
Старый 22.11.2024, 19:06
night14 night14 вне форума
Собеседник

По умолчанию Про здоровʼя

Добрий день! Хочу знайти інформацію про те, як зміцнити здоров’я за допомогою правильного харчування, спорту чи, можливо, народної медицини. Де шукати рекомендації, які будуть науково підтверджені й одночасно доступні для розуміння?
Старый 25.11.2024, 11:39
Ferisov88 Ferisov88 вне форума
Активный пользователь

Що може бути краще за поради від людини, яка сама їх дотримується? Саме тому я читаю блог про здоровʼя та відпочинок http://health.net.ua автор – справжній професіонал, який перевіряє всі методики на власному досвіді, і це одразу відчувається. Завдяки цьому ресурсу я відкрила для себе йогу, і тепер це моя улюблена ранкова практика. Окрім того, матеріали про збалансоване харчування дали мені змогу значно покращити своє самопочуття. Особливо хочу відзначити поради щодо відпочинку – вони допомагають розслабитися навіть після напруженого дня. Якщо ви шукаєте практичний і надійний ресурс, то цей блог – саме те, що потрібно.
Старый 27.12.2024, 15:33
Danson Danson вне форума
Собеседник

Перш за все потрібно завжди знати, де шукати потрібного лікаря, якщо що раптом...
Старый 27.12.2024, 16:27
Diklofera Diklofera вне форума
Собеседник

Знайти медичні послуги у своєму місті в Україні ви зможете завдяки ресурсу kamon.ua , де є вся інформація про клініки різного напрямку лікування. На сайті ви зможете ознайомитись з переліком медичних установ, їх спеціалізацією, цінами на послуги, а також відгуками пацієнтів, що допоможе вам зробити обґрунтований вибір. Зручний інтерфейс дозволяє швидко знайти необхідного лікаря та записатись на прийом в кілька кліків.
Ответ