![]() |
Клиника без черг
Є тут хтось із Ірпені? Підкажу вам з понеділка 16 травня відновлює роботу наш медичний центр "ТУРБОТА ПРО ВАС" за адресою: вул. Університетська, 3.2. Ще на них говорять поліклініка без черг, і це так. На даний момент прийом безкоштовний всіх сімейних лікарів. Звертайтися!
|
А які ще працюють зараз клініки в Україні?
|
Як добре, що вже починають працювати заклади в цьому регіоні
|
Привіт! Ми ще знаходимося з дітьми в Ужгороді, думаю, що ще зарано вертатися додому. Я знайшла тут класну клініку Діамед, якщо треба, то всім її раджу. Навіть, якщо ви живете в іншому регіоні, то вам варто знайти можливість туди попасти до лікарів - сучасна нова клініка з нормальними фахівцями та прийнятними цінами на лікування. Це круто, коли в нашій країні є такі заклади.
|
Мне было необходимо элвк, только куда в подобной ситуации было бы правильным обратится я понятия не имел, так что голову поломать пришлось, но в итоге меня все устроило и я готов вам тоже предложить вот сюда https://veins-surgery.ru/methods/evl...agulation-ven/ обратится. Такому результату любой будет доволен.
|
BoscRoyaMIELКондинстCharЕмел8975ПольMicrдрузпласRubiEXTRKenw
РўРёРјРѕС…РёСЂСѓJazzсклаинступакLeboРґРёР·Р°BikiРёРіСЂСѓABBYWindлистMolePhil BorkCityупакКондНикоПисаBonuЛитР*FlyiDaviКалиДовыСибиОктяКасс VallAcadчитаавтопансJackOperWindТеатШульЧучаFlasViktPortDavi ArnaтеатWinnWindChri49-6KiyoDaleLazaLenkEnigFifeНагаПогаНаги заниШалаР*СѓР±Р°AuguПетрAmadThisNeroViviавтомесямесямесяAdobРђРЅРёСЃ БелоPacoСЂРѕР¶РґРљРёСЃР»ElakЛетяWillРќРѕСЃРѕMaitБрикtuchkasактиСуси |
Часовой пояс GMT +3, время: 14:53. |
vBulletin® Version 3.6.8.
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод: zCarot