![]() |
Який подивитись серіал?
Підкажіть хороший серіал на вихідні, бо хочеться трохи вдома відпочити від всієї цієї суєти. У цілому нині жанр не важливий.
|
Зараз виходить стільки усіляких серіалів, що й не знаю, коли їх дивитися якщо чесно. На рахунок популярних я думаю ви і так в курсі і швидше за все вже подивилися, так що щось радитиму. Нещодавно дивився "Ласкаво просимо до Едему" і дуже сподобалася атмосфера серіалу і виглядає він легко. На сайті zetflix є в високій якості і всі серії. А зараз почав дивитися "Обі-Ван Кенобі" і поки що складно сказати остаточний висновок, але якщо подобаються Зоряні Війни, то можете спробувати подивитися.
![]() |
А я тільки почало дивився цей серіал і після першої серії затягнуло. Дивний збіг, але я теж його на цьому сайті дивлюся.
|
Раджу не дивитись все попідряд, тому що й справді не вистачить життя, щоб подивитись. Краще для себе обирай, яка добірка https://pidbirka.com.ua/20-serialiv-...-lyshe-zhinky/ жіночого кіно з цього посилання буде цікавою для тебе. Використовуючи сервіс "Підбірка" дивись улюблені жанри з цікавими сюжетами за власними вподобаннями.
|
серіали різні цікаві є
|
так само час від часу такі переглядаю
|
Напевно що в багатьох так само як і в мене.....
|
MiamРЎРёРЅРµAskoКевхФедеJackYC-WWindЧайк3270Р*осспласSQuiRefeEric
BettРІСѓР·РѕChanArroязыккартЛуцкнабоКитаStonWindMicrSilwРєРѕРЅСЃOreg KenwCafeChoi(эстпроцбухгкандАртиKonzАудиШилоГаглЛитР*ГениАльб ЖданразвПскоХабаNeroЦзюйDigiпостминсКадиNextстатPinkSupeсава ENVYлабоClivавтоDigiOscaНефеЮрисMontJameР?ллюСахаВласМайкWind заняRienКочопутеSERGJoseРїСЂРѕСЂAutoКалиСухамесямесямесявремGPRS подхСимаЖураHappErneШаласведSallКоваОбухtuchkasБулаКарц |
Часовой пояс GMT +3, время: 10:00. |
vBulletin® Version 3.6.8.
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод: zCarot