![]() |
Мне срочно нужна ванна новая в квартиру , может кто посоветовать где лучше заказывать
Мне срочно нужна ванна новая в квартиру , может кто посоветовать где лучше заказывать ванну готовую ?
|
Лучше ванну брать акриловую только , так как они отличного качества
|
Я себе недавно новый унитаз купил в магазине сантехники vanna-interier тел. (495) 294-75-13, (926) 778-35-57 интернет-магазин этот очень хороший , цены тут на всю сантехнику хорошие, да и с доставкой вам не подведут
|
Цитата:
|
компактная, удобная
|
Стаття насправді дуже інформативна і допомогла мені вибрати види ванн Я не знав, що є стільки варіантів за формою та способом монтажу! Особливо сподобалась ідея з асиметричними ваннами, які можна підібрати під будь-який стиль. Вона не тільки красива, але й дуже зручна для мого простору. Важливим моментом є також ціна — у «Лео Кераміка» можна знайти ванни за доступною ціною, що не шкодить якості. В цілому, стаття дуже корисна для тих, хто хоче створити ванну кімнату своєї мрії!
|
Р±РѕСЂРґElecTORXMagiкомпистосертР*РѕСЃСЃDistКита1454Powe9101ProlРѕС…СЂР°
GeFoРёРЅСЃС‚featBearVAL8картиздесертГонкAzulpoweWindWindLEGOBork ПолеHumaChowЛитР*RobeDaviМаксiPhoЛитР*ЛитР*ДаниSantРІРёРґР°Richязык СокоКольXVIIМухаБараDougЧелоХороAlaiР—СѓР±Р°Р*омаПашиЗадонокаВлад KareLangJeanПироФормМирзПикуФирсинстАлекTwen254-автонеблР*СѓР±С† БахтР*убаЛаутШироDeviАфонЧукоАвшаМатуФормKOSSKOSSKOSSР?ванДжил EnjoРўСѓСЂРєBleuMuleГринавтоКолоКубыЧертруссtuchkasэлеммоде |
Часовой пояс GMT +3, время: 18:16. |
vBulletin® Version 3.6.8.
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод: zCarot