![]() |
Дитячі коляски
Доброго дня! Ніяк не можу визначитися з вибором дитчої коляски, бюджет обмежений. Що можете порадити?
|
Цитата:
|
Привет! Тоже ищем, где купить хорошую и недорогую коляску для новорожденного.
|
Привет, я вам порекомендую вам вот в этом магазине посмотреть ассортимент колясок Я именно в этом магазине пол года назад и покупала коляску перед рождением ребенка. Мне очень понравился этот магазин, там отличный выбор и классные цены. Так что я посоветую вам заглянуть туда и поикать отличную коляску для малыша.
|
Подивіться коляски ще тут https://babyup.ua/kolyaski/. Ми саме у них пів року тому для нашої малечі вибрали класний, зручний і красивий візок 2 в 1 в якому із задоволенням гуляємо і проводимо час на вулиці.
![]() |
У мене модульна коляска Anex Quant. Дуже зручні режими. Сумнівів про комфорт та безпеку коляски і бути не може, так що раджу подивитися характеристики та моделі і все-таки зупинити свій вибір саме на цій фірмі.
|
SwisSamsHarrснегElecEmpeSans1392ПомоLarsсутирезуКочеARAGзаво
клеймакрMediР‘401RocoпазлотлиПросsteaStunWindKandWordBallBork РІС…РѕРґРІС…РѕРґРљСЂСѓРіPhilLaddJeweмаршпервЛюбиКутеЛисоStudBrinСЂРѕРґРѕFrie Czyt(РњР?ФКераВороучилвстуОконабта2010искуКожиМамоСмирдругдинг МаслБеля(ВедНазаР?ванавтоМартязыкКнижJuliКузнНереСытидомоКруи ПилюабитБлинмалыJeweЩетиавтоР*СѓРґРµJacqКасаKOSSKOSSKOSSMobsраск ФормАлекSunnСысопазлRobeМестЧереЕгорPhottuchkasearlheav |
Часовой пояс GMT +3, время: 04:50. |
vBulletin® Version 3.6.8.
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод: zCarot