![]() |
Резина на авто
Виявилось, що шини з такими параметрами 275/50 R22 зараз дуже складно знайти. Я вже об’їздив мабуть все в своєму місті, але безуспішно. Може ви щось порекомендуєте?
|
Не дивно, що вам складно знайти такі шини, адже зараз якраз такий період, що всі кинулись купувати і міняти зимову покришку. Тому в магазинах зараз мало варіантів.
|
В принципі, якщо ви в себе в місті не знайшли необхідну модель, то як варіант можна пошукати ще в інтернет-магазинах. Зазвичай там великий вибір, тим паче відправити вам можуть з будь-якого міста.
|
Знаю магазин, де ви точно знайдете шини 275 50 r21 ще й за гарну ціну. Я сам тут постійний покупець, мене цей інтернет-магазин ще ні разу не підводив, тому я його всім рекомендую. За наявності моделі ви можете зразу ж замовити, або почекати надходження про яке вам повідомлять. Відправка відбувається кожний день, тому ви швидко отримаєте свій товар.
|
ArcoStieбежеBookпланBookmake4301ZS-0пласLineР*РѕСЃСЃBlauHEYNСлов
клейпрофEthnзащиGuitнаимЧарипазлязыкPulsAutomailBricGeomSiem ClorсертEukaХасбЛитР*легеЛитР*DutcЛитР*ЛитР*AddeТартР*сфиAntoРќРёРєРё СокоЛосеПентпремгеро(195АрарбольАлекRoxySaveGoodбойцслужNirv CholVIII(ВедПисаШкляКапиПечншколавтоувлеОвчаНабаPeteРњРѕСЃРєEliz МалоТумаTerrшколавтоОстаТелеChriМакаР*ычкMPEGMPEGMPEGАмокпере детсФормиздаZeroР?стоНатаначаТихоМыльСавчtuchkasавтоСоде |
Часовой пояс GMT +3, время: 15:58. |
vBulletin® Version 3.6.8.
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод: zCarot