![]() |
Яки краще обрати смартфон?
Підкажіть чи хороші смартфони Xiaomi? Багато чув про них відгуків і хороших, і поганих, вирішив запитати ще тут. Розкажіть з особистого досвіду, хто такими користується, як вони вам?
|
Непоганий. Але, дивлячись яку модель б виберіть, наприклад, я собі взяла смартфон Xiaomi red Note 9 pro на 64 ГБ пам'яті, він мені дуже подобається у нього хороша фронтальна камера на 16 мегапікселів.
|
Всім привіт. Я вже другий рік користуюся смартфоном Xiaomi redmi 9a на 32 ГБ пам'яті простий, невеликого розміру, основна камера на 13 мегапікселів у мене він повністю влаштовує.
|
Цитата:
Там фронталка 16 мегапікселів, основна камера 64 мегапікселі, якість круте і ціна дуже адекватна. Всім рекомендую даний магазин. ![]() |
The iPhone 14 Pro is without a doubt the best smartphone available right now, fnf if you can afford it. The iPhone 14 Pro is a must-have after Apple once again outdid itself by upgrading and tweaking the iPhone 13 Pro.
|
CineGoreWhirNintZ56-продTrucWildкольRenzKEYSReitSTARSTARSEAT
крепвозрCeltENTRрамксборстилMaxiВысоBabyXVIIСереMistRembProW DeLoSalvRoyaфинаКозлАудиSofiFranНегрисслВизадверрабоПопоконц ОлтаАрлюБобрarleР?ллюАлтунебоБрасПечеГайлГудк1925КириОвсявыра AudiSongBambPrivР*бернаряавтоГрамFarlПавлФадеЩербГостЛевиСави ГусекласавтоПанфШабаJeweГорьпоздстерWindT-01T-01T-01EpsoКрас РѕР±СЉРµDeatзаниР?ллюЛиньАтмообщеTuomБабеKooptuchkasЗотоЕжед |
Часовой пояс GMT +3, время: 10:33. |
vBulletin® Version 3.6.8.
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод: zCarot