![]() |
Охорона
Порекомендуйте надійну охоронну фірму
|
Охорона заправок потребує особливої уваги до безпеки. Я можу впевнено рекомендувати компанію OK-Kardinal, яка забезпечує якісну охорону азс київ. Надійність, контроль і миттєве реагування — все це ми отримали під час нашої співпраці. Дуже задоволені результатом!
|
Цікавить думка тих, хто працює з фестивалями або великими виступами артистів. Як ви вирішуєте питання безпеки, коли людей дуже багато і подія триває кілька годин? Бачив різні ситуації, коли натовп починає тиснутись до сцени або виникають суперечки між відвідувачами. Хочеться знайти команду, яка не тільки стоїть у формі, а реально контролює територію. Чи є в Україні компанії, які мають нормальний досвід саме з концертами?
|
На одному музичному фестивалі, де я допомагав організаторам, безпеку забезпечувала охоронна компанія ТОПГАРД. Спочатку ми теж сумнівалися, бо подія була масштабна і на території одночасно перебувало кілька тисяч людей. Вони запропонували зробити кілька зон контролю: вхід, сцена, технічна зона і патрулі між людьми. Перед початком провели короткий інструктаж для всіх співробітників, щоб кожен знав свою ділянку. Під час концерту охоронці постійно рухались по території, а не стояли без діла, тому будь-які дрібні конфлікти швидко згладжували. Десь у розмові координатор пояснив, як у них організована фізична охорона концертів , і стало зрозуміло, що це не випадкові люди, а підготовлена команда. Після заходу багато відвідувачів навіть відзначали, що атмосфера була спокійна і комфортна.
|
| Часовой пояс GMT +3, время: 22:14. |
vBulletin® Version 3.6.8.
Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод: zCarot