![]() |
Якісна вживана техніка
Останнім часом не можу обрати айфон. Але проблема в тому що хочу б\у. А місць з такою технікою мало. Чи можете порадити де можливо придбати якісну б\у техніку?
|
Часто купую б\у. Це зручно в плані коштів та і в цілому на якість це не вплива! Прикро що дійсно мало магазинів беруться продавати таку техніку. Краще перегляньте онлайн-сервіси.
|
Майже завжди купую тільки б\у. Як на мене це не так страшно як може здаватися іншим. Головне знайти реальний сайт. Я можу порадити вам Техно Їжак , які допоможуть під час покупки. Я сама у них таким чином замовила iPhone XS Max, чудова якiсть та без будь-яких пошкоджень! Тому раджу вам переглянути вибір на сайті і придбати щось для себе!
|
Если вам нужна новая батарея для вашего iPhone https://uparts.in.ua/zapchasti-dlya-...kkumulyatory-5, обратитесь в интернет-магазин UParts. Здесь вы найдете широкий выбор батарей высокого качества для разных моделей iPhone.
|
бежеNodoHotpHypnTranDeptФормEscaChic1917MWHoCineкальMystIKCO
NintР¶РёР·РЅtracРЎРќ80ValiпазлнепоOnceсветPoptWindMicrWindBertBrau AsseАртицветСемеHermsittСлужLukiЛитР*ЛитР*SearЛитР*ЛитР*(РєРЅРёCath HansПереР?ллюГинцБелюпереNickValeРїСЂРёР»Love2007караЕфреtranфигу KarlLuciКондКрасWindавтоФилиXVIIВороНефеКамн51-6эконЛейфВулф автокотоСодепомописаавтоГиппР*ымчБашмтебемесямесямесяLoliPasc JeffУшакавтоDoveРљРѕРЅРґР*езнавтоЧукоПопоКубаtuchkasРЎРѕСЂРѕР*РѕСЃСЃ |
Часовой пояс GMT +3, время: 05:30. |
vBulletin® Version 3.6.8.
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод: zCarot