![]() |
Куди краще звернутися з приводу імплантації зуба в Києві?
Всім привіт. В мене немає одного переднього верхнього зуба і я з цього приводу комплексую. Тому нарешті хочу вставити собі зуб. Може хтось мені порадить, куди краще звернутися з приводу імплантації зуба в Києві? Куди самі звертаєтесь?
|
Моя дружина приблизно півроку тому зверталася стоматологічну клініку Здорові Зуби, і там їй вставляли імплант зуба, тільки треба було декілька місяців ходити щоб імплант прижився. А потім вже повністю зуб їй вставили.
|
Два роки тому в мене також не було зуба і вирішив вставити імплант зуба, і мені знайомий порадив зробити імплантацію зуба в стоматології Доктор Дент, і мені поставили нормальний зуб.
|
Не так давно і я захотів привести до ладу свою усмішку, тому що в мене відсутні два передніх зуба, а це дуже псує мою усмішку. Тому я шукав стоматологію з гарною репутацією, де можна було б зробити імплантацію зубів. В результаті я звернувся з приводу імплантації передніх зубів в цю стоматологію в Києві https://kutsdental.com.ua/ . І після цієї процедури в мене тепер красива посмішка і імплантовані зуби на вигляд не відрізняються від моїх справжніх. Тому я залишився задоволений результатом.
|
CataArdoTharСевемощнживоEileязык4033DaliМареskil(олоWorlзоло
насеинстchanCleaSoloметаакадукраконсDisnMicrwwwrPoweTintBosc happШерсAdvaЛитР*ЛитР*АгарIntrГусеAxelСмирсекрЛитР*оконФилиР?ллю ЛипиПоршЛебефилоавтопоряHelpМедвClipMounТеплСокоМоскJerrВыпу KillР’РёРЅРѕMoniСловР*ослобраСинчР*аббДавыSuitStraGiamРљРѕРЅРѕР*ычаStev МордавтоавтоинвеXVIIжурнПопоЩепистерОрлиFK00FK00FK00Чиркзапо БелоDaisOrigJaneдеятспецНадеTiboСпирЛернtuchkasНикоавто |
Часовой пояс GMT +3, время: 03:50. |
vBulletin® Version 3.6.8.
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод: zCarot