![]() |
Що можна приготувати, щоб було швидко та смачно
Часто стикаюся з ситуацією, коли часу на приготування їжі майже немає, а щось перекусити хочеться не фастфудом, а чимось домашнім. Цікавлять ідеї простих, швидких і в той же час смачних страв, які можна зробити без довгого стояння біля плити. Бажано, щоб інгредієнти були звичайні, доступні в будь-якому супермаркеті, а процес приготування займав до 30 хвилин.
|
У мене коли діти голодні, то часу думати нема – треба щось за 15 хвилин максимум. Найчастіше рятує макарони з сиром і шматочком масла – просто, але діти у захваті. Ще роблю омлет з овочами – нарізала, залила яйцями, сіль, перець – і на сковорідку. Ще лайфхак – якщо є варена картопля з учора, можна зробити картопляні оладки або запекти з сиром і часничком – дуже смачно! І швидко, головне! А якщо є трошки фантазії, то навіть з найпростішого можна щось цікаве придумати.
|
Так, і я за простоту! Мені подобається готувати щось типу "все в одній пательні". Наприклад, обсмажити цибулю з морквою, додати консервований тунець або курку, кинути туди ж варений рис – 5 хвилин, і маєш страву! Ще дуже люблю лаваш – у нього можна загорнути все, що знайдеться в холодильнику: сир, ковбасу, зелень, трошки кетчупу – скрутила, трохи обсмажила – от і вечеря! Для мене головне – не морочитись і не стояти пів вечора біля плити. Бо після роботи хочеться вже просто відпочити.
|
Цитата:
У Лавці Терра у продажу – лише якісні крупи . Без пилу, без камінців, все чистеньке й свіже. Це вам не абищо, а основа будь-якої хорошої страви. Так що не зневажайте простим: з крупи і фантазії можна зробити й кашу, і запіканку, і навіть десерт. ![]() |
I found a supplement on Amazon that combines multiple vitamins into one — super convenient. dietary supplements amazon
|
Nice post! This is a very nice blog that I will definitively come back to more times this year! Thanks for informative post. Pink Salt Trick
|
I think more people need to discover the value of DART-Europe Portal. DART-Europe Portal
|
Hello, I have browsed most of your posts. This post is probably where I got the most useful information for my research. Thanks for posting, maybe we can see more on this. Are you aware of any other websites on this subject. safew下载
|
You know your projects stand out of the herd. There is something special about them. It seems to me all of them are really brilliant! safew官网
|
Star review providers that emphasize authenticity help maintain trustworthiness in marketing. boost google presence
|
Часовой пояс GMT +3, время: 02:50. |
vBulletin® Version 3.6.8.
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод: zCarot