Bisound.com - Музыкальный портал

Bisound.com - Музыкальный портал (http://www.bisound.com/forum/index.php)
-   РАЗНОЕ (http://www.bisound.com/forum/forumdisplay.php?f=73)
-   -   Що можна приготувати, щоб було швидко та смачно (http://www.bisound.com/forum/showthread.php?t=1329276)

Музыкант Серега 09.05.2025 12:51

Що можна приготувати, щоб було швидко та смачно

Часто стикаюся з ситуацією, коли часу на приготування їжі майже немає, а щось перекусити хочеться не фастфудом, а чимось домашнім. Цікавлять ідеї простих, швидких і в той же час смачних страв, які можна зробити без довгого стояння біля плити. Бажано, щоб інгредієнти були звичайні, доступні в будь-якому супермаркеті, а процес приготування займав до 30 хвилин.

Ferisov88 09.05.2025 12:51

У мене коли діти голодні, то часу думати нема – треба щось за 15 хвилин максимум. Найчастіше рятує макарони з сиром і шматочком масла – просто, але діти у захваті. Ще роблю омлет з овочами – нарізала, залила яйцями, сіль, перець – і на сковорідку. Ще лайфхак – якщо є варена картопля з учора, можна зробити картопляні оладки або запекти з сиром і часничком – дуже смачно! І швидко, головне! А якщо є трошки фантазії, то навіть з найпростішого можна щось цікаве придумати.

Музыкант Серега 09.05.2025 13:04

Так, і я за простоту! Мені подобається готувати щось типу "все в одній пательні". Наприклад, обсмажити цибулю з морквою, додати консервований тунець або курку, кинути туди ж варений рис – 5 хвилин, і маєш страву! Ще дуже люблю лаваш – у нього можна загорнути все, що знайдеться в холодильнику: сир, ковбасу, зелень, трошки кетчупу – скрутила, трохи обсмажила – от і вечеря! Для мене головне – не морочитись і не стояти пів вечора біля плити. Бо після роботи хочеться вже просто відпочити.

Harik88 09.05.2025 13:06

Цитата:

Сообщение от Музыкант Серега (Сообщение 2021972)
Так, і я за простоту! Мені подобається готувати щось типу "все в одній пательні". Наприклад, обсмажити цибулю з морквою, додати консервований тунець або курку, кинути туди ж варений рис – 5 хвилин, і маєш страву! Ще дуже люблю лаваш – у нього можна загорнути все, що знайдеться в холодильнику: сир, ковбасу, зелень, трошки кетчупу – скрутила, трохи обсмажила – от і вечеря! Для мене головне – не морочитись і не стояти пів вечора біля плити. Бо після роботи хочеться вже просто відпочити.

Ох, друзі, як я вас розумію! Сам після роботи ледь ноги додому тягну, а ще ж хочеться чогось теплого й смачного. Що я роблю? Зазвичай рятують крупи. Наприклад, пшоно з молоком – швидко, ситно, душевно. Гречка з тушкованкою – класика! Можна додати трошки зеленої цибулі, маринований огірочок – і вже не просто вечеря, а смакота. Ще люблю перловку з овочами – трохи довше, але ж яка вона смачна! Головне – мати вдома запас хороших круп.

У Лавці Терра у продажу – лише якісні крупи . Без пилу, без камінців, все чистеньке й свіже. Це вам не абищо, а основа будь-якої хорошої страви. Так що не зневажайте простим: з крупи і фантазії можна зробити й кашу, і запіканку, і навіть десерт.

MuhammadAli 12.05.2025 16:31

I found a supplement on Amazon that combines multiple vitamins into one — super convenient. dietary supplements amazon

MuhammadAli 14.05.2025 16:25

Nice post! This is a very nice blog that I will definitively come back to more times this year! Thanks for informative post. Pink Salt Trick

MuhammadAli 18.05.2025 14:35

I think more people need to discover the value of DART-Europe Portal. DART-Europe Portal

MuhammadAli 20.05.2025 16:33

Hello, I have browsed most of your posts. This post is probably where I got the most useful information for my research. Thanks for posting, maybe we can see more on this. Are you aware of any other websites on this subject. safew下载

MuhammadAli 20.05.2025 18:16

You know your projects stand out of the herd. There is something special about them. It seems to me all of them are really brilliant! safew官网

MuhammadAli 22.05.2025 13:39

Star review providers that emphasize authenticity help maintain trustworthiness in marketing. boost google presence

Часовой пояс GMT +3, время: 02:50.

vBulletin® Version 3.6.8.
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод: zCarot