![]() |
Порадьте мультиварку
Привіт! Я недавно почав цікавитися кулінарією і вирішив придбати мультиварку. Але я зовсім не розуміюся в цьому. Чи може хтось порадити мені, яку модель краще вибрати? Я б хотів мати всі необхідні функції для готування різних страв, але при цьому не переплачувати за зайві опції. Буду вдячний за будь-яку допомогу!
|
Я сам користуюся мультиваркою вже кілька років і можу поділитися своїм досвідом. Найперше, зверни увагу на ємність мультиварки. Якщо ти плануєш готувати для великої сім'ї або любиш запасатися готовими стравами, обери модель з більшою ємністю. Також зверни увагу на наявність різних режимів готування, які тобі потрібні. Наприклад, режими "приготування під тиском" та "подовжене тривале приготування" можуть бути корисними. Успіхів у пошуку!
|
Дякую тобі за цікаві поради! Я обов'язково зверну увагу на ємність та режими готування. Але я все ще не знаю, які конкретно моделі є на ринку та які їх плюси та мінуси. Можливо, хтось знає хороший каталог мультиварок або може порадити конкретну модель?
|
Цитата:
Вона має велику ємність 6 літрів, що дозволяє готувати страви для багатолюдної сім'ї або запасатися на кілька днів. Мультиварка має багато режимів готування, включаючи режим приготування під тиском, режими для готування рису, каш та супів, а також можливість підтримувати страви у готовому вигляді за допомогою функції "тепло". Також вона оснащена сенсорним дисплеєм для зручного управління. Завдяки цій моделі ти зможеш швидко та легко приготувати різноманітні страви зі смачними результатами. Бажаю тобі успішного вибору та смачного готування! ![]() |
CandClimCERABookРџРѕРґРІThisР*РѕСЃСЃLeifLave00001522заго9148IKCO1980
ДмитнаркclasтексValiBatmпредиздегранVisuналоwwwnWindWinxVers сертLolaPlanJoacР*азмЛитР*ЛитР*AdulСерооконЛитР*ЧернBonuГотоНеза сборСтроЧехо(193(186HeinЛениCeteСеровоенНикуАлек(РћР·РІPuzzРѕР±РёС‚ SCTPJoseBernВороОрлоКазамодеОстапазлдрузПритБохаТихослушсилы ЗураКузьСапуHellMicrAndrавтоР*аутСергКулиDrivDrivDrivКапуСеро БейкматеLADYGreaШестКрутприрмалыСосиВладtuchkasСолоWelc |
Часовой пояс GMT +3, время: 22:50. |
vBulletin® Version 3.6.8.
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод: zCarot