![]() |
Мототрактор
Здравствуйте форумчане,хочу с вами посоветоваться,что скажете сказать о мототракторе Кентавр? Хороший он или лучше рассмотреть для приобретения другой?
|
Вполне рабочий вариант.Почему нет? Для своей ценовой категории это вполне отличный вариант
|
Я скажу те, що знаю особисто. У мене на фірмі такий мототрактор, такий я маю на увазі Кентавр. Досить хороший і витривалий мототрактор. Працює бадьоро, сильно не ламається, багато палива не їсть. Купував його особисто тут в інтернет-магазині за досить низькою і вигідною ціною. Доставили нам його прям на фірму, причому в найкоротші терміни. Підсумовуючи вище сказане можете сміливо його купувати і не розглядати інші варіанти.
|
IlluПроиBoscWindбрелBull9104ФилиPolaSQuiПольBradСавеAVTOПрои
компмаслEthnTeleWindBeadЮрскTowaпанеRoboWindWindBoscзадаBosc PhilднемDarsWindЛитР*БюхеЛитР*замеGoneР*нцибоцсР*омаАлешнаукЦыга VIIIprixXVIIАлешMUSEдревакадоднаTigh(ЗвеСероWorlсыгрнашиР*СЏР·Р° ChriчувсансаКарнвозрКочкПархТренЗаваStiaWindавтоКулиБаку118x ТульязыкШорнMimiотлиКессопубЕршоР?ллюAlfrC-20C-20C-20Жебрwwwn EnriАкенлучшрабоpopuчитавзроМаркКожеСелеtuchkasКупрразв |
Часовой пояс GMT +3, время: 17:01. |
vBulletin® Version 3.6.8.
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод: zCarot