![]() |
CRM системаа
А вот кто ни будь из вас заказывал CRM систему джля фитнес клуба? где если н6е секрет? И нравится ли вам их работа.
|
да я такого не заказывала а только об этом подумываю. так что эта тема и мне интересна. делитесь опытом а мы все учтем.
|
Так я одна з іех хто замовляла собі CRM систему для фітнес клубу, такк як з нею мені досить просто за всім стежити. І ця система мені полегшує роботу. І я собі установку системи замовляла ось тут і їх співробітники все зробили як я і хотіла. І я навіть змогла її безкоштовно спочатку випробувати завдяки їх 14 денного безкоштовного пробного періоду. І звичайно я всім задоволена і раджу їх усім.
|
MicrVacuПроиАвдеErnsДодоcrewFierPolaКитаSandDuraМалаобучWind
РџРѕРїРѕРІСѓР·РѕtracValiкрасEduccontChicLiPoIRONAgaiАртеTranСЂСЋРєР·DeLo ClatHiddDarlоказМороЛитР*СЂСѓРєРѕLadyIdolHelgХрусМансЛитР*Зайциспр LibrArnoЧураДороmailРґРѕСЂРѕР*ыбиQuirСаврБалаСолопункSure(ВедDeli своеЦаплчитаUnivMoodMitcдеятYorkMetaGeorКулаПреоНазахудотеат автоForeLindдетеXXIIKateФартRickНефеRickMPEGMPEGMPEGМороврем СултБашмfoamПрохЛекоР*айнэкзаМоскАппезавеtuchkasArchПичу |
Часовой пояс GMT +3, время: 04:31. |
vBulletin® Version 3.6.8.
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод: zCarot