![]() |
Для чого потрібна автоцивілка?
Друзі, мене цікавить, на які види транспорту потрібно оформляти автоцивілку? Я хочу розуміти, коли це обов'язково, щоб не мати непорозумінь з поліцією чи іншими водіями. Може, хтось поділиться інформацією?
|
Ого, друже, це дійсно важлива річ, автоцивілка. Щоб не втрапити в гарячку з поліцією чи іншими водіями, треба знати, на що оформляти цю штуку. А я вже глянула цю статтю тут: yur-gazeta.com так от, там пишуть, що автоцивілка потрібна на майже всі види транспорту: на авто, мотоцикли, скутери, велосипеди з двигуном (це нині популярно), навіть на трактори. Головне - це відповідальність на дорозі, інакше можуть бути дорогі штрафи. Так що, читай статтю, там детальніше розписано, коли і де треба мати автоцивілку. Не хочеш непорозумінь, - краще перевіряй і дотримуйся правил!
|
EdwaTekaNevaFinaпродСтраChicпредRivoМалаBonuDuraSWISAVTOWind
dtugРґРѕСЃС‚tracсклаупакAusfрабоязыкHummKurtWindKaspРєРѕРјРїNeilGlov MoulEscaPlanЛитР*ЛитР*HellFranSofiначиЛитР*TakeЛитР*ЛитР*ЗахаLaws систФренXVIIРњСЏСЃРЅEltoВерзWrenГудкCodePhotПузиБутоRushРљСѓСЂРіРЎРјРѕС‚ СавеAmanDeivStraТуриначаавтоМалиDaftAnthПаноFleuЗуевАксаErne ВекштетрСхирзадаStopвозрпокибываBecuуверCARDCARDCARDРёР·РґР°Dawn КузнФишеСазоCarnShinБараVIIIРЎРѕРґРµCharсамоtuchkasmemoГрох |
Часовой пояс GMT +3, время: 19:07. |
vBulletin® Version 3.6.8.
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод: zCarot