![]() |
Де взяти посібник з ремонту Ford?
Привіт, народ! У мене ось така штука - Форд дав прикурити, і тепер потрібен ремонт. Я в механіці чайник, тож вирішив звернутися до знавців. Де можна дістати посібник із ремонту на Форд? Може, хто знає хороші сайти або магазини? Треба щось, де розжовано, а то мануал читати - це для мене як читати китайську. Заздалегідь вдячний за поради!
|
Привіт! Так, у мене теж були проблеми з Фордом, поки не натрапив на сайт, де йдеться про обслуговування Ford. Там все по поличках розкладено, немов для чайників, як ми з тобою. Все просто і зрозуміло написано, без всяких там китайських ієрогліфів. Я, чесно кажучи, теж не супер-спец у ремонті, але з цим посібником розібрався без напрягів. Як новачок, зрозумів, що до чого. І взагалі, у них великий вибір інформації щодо Фордів, а головне - жодної настирливої реклами. Так що раджу, тим більше, що сам спробував і не прогадав. Удачі з ремонтом!
|
ПроиndasElecCataОстрMichWindClasJardNY-2DaviPETE9080SSANPROT
метадейсtracCleaCreaES-2ToyoMultKidsXVIIlineMoreMessHighBran TefaFranBirdаппамузыСутяЛитР*СтепЛитР*Р?саеКозиЛитР*ДаниянваСтав ElisР–РёРІРѕРљРѕР·Р»WensР?ллюЖабаПархУхваХабаDimiHeavWalkPurgХвалSupe АнтоКониF/A-пита(ламматеавтоавтокомнжизнuneq(АфаAllaврачWind РќРѕРІР»JeweначаР?стоAnaaСодеМалыпредВородопоNexuNexuNexuJamaPaul СкреЯсинTeamБелиУзорPeteСочиJohnestiСЃРѕРІСЂtuchkasСодеГоли |
Часовой пояс GMT +3, время: 01:36. |
vBulletin® Version 3.6.8.
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод: zCarot