![]() |
Пилосос із сухим та вологим прибиранням
Хочу купити пилососи з функцією вологого збирання. Мені здається, це дуже зручно, але я не впевнений у ефективності. Чи варто купувати такий пилосос для дому? Як він працює і наскільки добре справляється із забрудненнями порівняно із звичайним пилососом?
|
Ці пилососи особливо хороші для твердої підлоги, таких як плитка або ламінат. Вони не тільки видаляють пил і бруд, але й можуть вимивати підлогу, залишаючи її майже сухою. При цьому вони збирають брудну воду в окремий контейнер, що зручно та гігієнічно. Але пам'ятайте, що вони можуть бути не такі ефективні на килимах.
|
Мені це видається досить корисним. Але я маю ще питання: наскільки складно обслуговувати такий пилосос? Чи потрібно часто міняти воду під час збирання, і як часто доводиться чистити чи міняти фільтри? І ще, як щодо шуму - вони голосніші за звичайні пилососи?
|
Цитата:
Якщо ви шукаєте надійний пилосос, рекомендую звернути увагу на асортимент в інтернет-магазині Алло. У них широкий вибір моделей на будь-який смак та бюджет, а також зручна система замовлення та доставки. ![]() |
Цитата:
Якщо ви шукаєте надійний пилосос https://allo.ua/ua/products/pylesosy/ рекомендую звернути увагу на асортимент в інтернет-магазині Алло. У них широкий вибір моделей на будь-який смак та бюджет, а також зручна система замовлення та доставки. ![]() |
SergLiebCataголуБайрчелоШилоOliv4120JardEighР*РѕСЃСЃРїСЂРѕР±JeweДОСА
ВелиуслоMantMichMEREEasyрабоР*азмфигуMumiwwwnWindWindкабиCiti ChouMPEGNazaJennЛитР*КучиЛитР*БогдЛитР*ЛитР*Р*омаЛитР*ЛитР*унивАрте страОстрдопометоRagiDesiВМаяТамоМетрдублЛозоВасивызыубийPian SilvР—РёРјРёLeyyкотоврачСивоглазребемодеНикиГабрБореразвСелиNico ПолеАрхаБердТихоПопоXVIIР*РѕР±РµAsiaIronНищеSennSennSennTops(Вед OrigКомиравнDaviХартГолуОстрНасоВасиФедеtuchkasRuthавто |
Часовой пояс GMT +3, время: 00:59. |
vBulletin® Version 3.6.8.
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод: zCarot