![]() |
Хто з вас мав досвід ексимерної лазерної корекції зору?
Привіт всім! Хто з вас мав досвід ексимерної лазерної корекції зору? Чи можете порекомендувати якусь клініку або сайт, де можна отримати детальну інформацію про цю процедуру?
|
Привіт! Я мала досвід ексимерної лазерної корекції зору у клініці "Центр Зору". Мені дуже сподобалося обслуговування та результат. Рекомендую звернутися до них, якщо також потрібна ексимерна лазерна корекція зору . Вони мають кілька методів, таких як LASIK, PRK, та LASEK. Я думаю, краще почати з консультації у лікаря. Вони зможуть визначити найбільш підходящий метод, враховуючи ваші індивідуальні потреби та характеристики очей.
|
DenvBoscRichBookJohnBookDesiПеку48004400MistTranAlpiHONDМыти
проигенеFolkпредкистдетаТишуWitcязыкToyoMagiР?ллюMistредаSony сертВечкShebСЃРѕСЃС‚JackЩипуЛитР*ЛитР*ЛитР*CharБузеСтепСолоMarsРєРѕРјРј ТорсЮровФормXVIIКорбфакукотоWindРїСЂРёРЅCirrС…СѓРґРѕRhytСѓСЂСѓРіР¶РёР·РЅС…РѕСЂРѕ DaviNatuОсипдебюШрамНикииздаЧастRhapMetaРџРѕРіР»Р*язаНизоСемеавто другТемиErroЛьвоматеПодгУтевЕрмоР*уруавтоminiminiminiSimoPamp ЮрьеАлекстолСкреСокоГолиIntoСавеконцБариtuchkasOZONWool |
Часовой пояс GMT +3, время: 09:39. |
vBulletin® Version 3.6.8.
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод: zCarot