![]() |
Хто вже мав справу з Хрос Куб?
Всім привіт! Хто вже мав справу з Хрос Куб? Побачив у мережі, що вийшла новинка — Xros Cube. Виглядає цікаво, особливо форма, бо звик до звичайних «стік-подів». Думаю придбати, але питання: де реально купити оригінал і як із картриджами — чи підходять від інших Xros? Я хочу перейти з одноразок і щось таке компактне виглядає саме те.
|
Я ще не користувався Кубом, але бачив огляд на YouTube. Там казали, що він доволі зручний, бо квадратна форма, і не катається по столу, як циліндричні моделі. По картриджах, наскільки зрозумів, використовує ті самі, що й Xros 3/5. Це плюс, бо не треба шукати щось унікальне.
|
Я бачив Куб у знайомого. Каже, що автономність непогана, хоча сам я не пробував. З мінусів — розмір трішки товстіший, ніж звичайні моделі, не всім це може сподобатися. Але смак, каже, шикарний, краще ніж у багатьох одноразок.
|
Цитата:
Сам пристрій мені сподобався: компактний, форма зручна, а головне — картриджі від Xros підходять, тож проблем із пошуком немає. І найважливіше — ця штука реально допомогла мені зменшити кількість сигарет. Раніше кидав, але постійно повертався. Тут процес куріння відчувається, але без смол і токсинів. Для мене це величезний плюс. |
Часовой пояс GMT +3, время: 22:11. |
vBulletin® Version 3.6.8.
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод: zCarot