![]() |
Чим краще добиратися з Кракова до Львова автобус, трансфер чи попутка?
Потрібно замовити трансфер Краків–Львів на двох осіб. Поїзд і автобус не підходять, бо маємо багато валіз. Хочемо комфортну поїздку без очікувань і пересадок. Хто вже їздив таким способом, поділіться, чи реально знайти адекватну компанію з нормальними водіями і не завищеною ціною.
|
Я користувався трансфером у цьому напрямку кілька разів. Перевага тебе забирають з готелю і довозять прямо додому, ніяких зупинок по дорозі. Можна самому обрати час виїзду, навіть дуже ранній. Ціна трохи вища за автобус, але це компенсується комфортом і швидкістю. Головне уточнити, чи включене очікування на кордоні в загальну вартість.
|
Додам, що краще домовлятись із перевізником напряму, а не через посередників. Багато хто перепродає замовлення, і потім не знаєш, хто саме приїде. Якщо компанія працює офіційно, у неї завжди є ліцензія, страховка і свій автопарк. Я замовляла кілька разів мікроавтобус, навіть із дітьми було зручно. Доїхали швидко, водій знав, де краще перетинати кордон.
|
Цитата:
Дуже сподобалось, що одразу погоджують фіксовану ціну, без сюрпризів по дорозі. Дорога зайняла близько п’яти годин, бо виїжджали рано вранці кордон пройшли швидко. Якщо хочеш максимально спокійну поїздку, обирай індивідуальний трансфер, а не збірний. Тоді не залежиш від інших пасажирів і можеш зупинитись, коли потрібно. Я радив би бронювати заздалегідь через сайт або по телефону, уточнити кількість валіз і тип авто, щоб не було тісно. Це надійний варіант, особливо якщо їдеш родиною або після перельоту. ![]() |
Часовой пояс GMT +3, время: 15:12. |
vBulletin® Version 3.6.8.
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод: zCarot