![]() |
Чи справді онлайн-курси англійської працюють для всіх?
Нещодавно задумався, чи справді онлайн-курси англійської працюють для всіх. Я сам пробував кілька безкоштовних платформ, але постійно здається, що щось випускаю, особливо коли немає живого спілкування. Хтось із вас мав схожий досвід або реально відчув прогрес завдяки таким курсам? Мені цікаво, чи це більше про мотивацію чи про сам формат навчання.
|
З іншого боку, помітив, що багато людей зараз взагалі комбінують різні онлайн-ресурси для навчання англійської. Деякі просто слухають подкасти, інші дивляться серіали з субтитрами. Виглядає, ніби формат онлайн-навчання став дуже гнучким і залежить більше від того, як ти організуєш свій час. Навіть ті, хто не сидить на курсах, часто все одно щось тягне з інтернету для практики.
|
Мій досвід трохи різниться. Я почав з дистанційні курси англійської мови і спершу сумнівався, чи це взагалі допоможе. Але реально помітив, що регулярні короткі заняття, навіть по 20–30 хвилин на день, дали непоганий старт. Щоправда, без самостійної практики і повторення матеріалу все швидко забувається, тож для мене це радше підтримка і структура, ніж повноцінна магія.
|
| Часовой пояс GMT +3, время: 09:20. |
vBulletin® Version 3.6.8.
Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод: zCarot