Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > РАЗНОЕ > Флуд

Ответ

Опции темы
Старый Сегодня, 03:10
Gronin Gronin вне форума
Любитель

По умолчанию Чи справді онлайн-курси англійської працюють для всіх?

Нещодавно задумався, чи справді онлайн-курси англійської працюють для всіх. Я сам пробував кілька безкоштовних платформ, але постійно здається, що щось випускаю, особливо коли немає живого спілкування. Хтось із вас мав схожий досвід або реально відчув прогрес завдяки таким курсам? Мені цікаво, чи це більше про мотивацію чи про сам формат навчання.
Старый Сегодня, 03:33
Klenov Klenov вне форума
Любитель

З іншого боку, помітив, що багато людей зараз взагалі комбінують різні онлайн-ресурси для навчання англійської. Деякі просто слухають подкасти, інші дивляться серіали з субтитрами. Виглядає, ніби формат онлайн-навчання став дуже гнучким і залежить більше від того, як ти організуєш свій час. Навіть ті, хто не сидить на курсах, часто все одно щось тягне з інтернету для практики.
Старый Сегодня, 03:34
Maksonskiy Maksonskiy вне форума
Любитель

Мій досвід трохи різниться. Я почав з дистанційні курси англійської мови і спершу сумнівався, чи це взагалі допоможе. Але реально помітив, що регулярні короткі заняття, навіть по 20–30 хвилин на день, дали непоганий старт. Щоправда, без самостійної практики і повторення матеріалу все швидко забувається, тож для мене це радше підтримка і структура, ніж повноцінна магія.
Старый Сегодня, 12:28
EmmaRobert EmmaRobert вне форума
Новичок

По умолчанию survival race

Your daring jumps across broken tracks are breathtaking survival race.
Ответ