Bisound.com - Музыкальный портал

Bisound.com - Музыкальный портал (http://www.bisound.com/forum/index.php)
-   РАЗНОЕ (http://www.bisound.com/forum/forumdisplay.php?f=73)
-   -   У кого був досвід омолоджуючих кремів, чи видно результат на шкірі? (http://www.bisound.com/forum/showthread.php?t=2181267)

Музыкант Серега 20.06.2026 19:39

У кого був досвід омолоджуючих кремів, чи видно результат на шкірі?

Привіт усім, хотіла б запитати у тих, хто реально користувався омолоджуючими кремами для обличчя, чи є від них помітний ефект у реальному житті, а не тільки на словах у рекламі. Мені 35, шкіра стала більш сухою, з’явилися дрібні зморшки біля очей і губ, тому шукаю засіб для щоденного догляду. Цікавить, через який час зазвичай видно зміни, чи це більше про зволоження, чи справді можна помітити розгладження шкіри і покращення тонусу при регулярному використанні?

Harik88 20.06.2026 19:39

Я мав подібний досвід і можу сказати, що багато залежить не стільки від назви крему, скільки від його складу та регулярності використання. Якщо шкіра зневоднена, то вже базове зволоження дає ефект пожвавлення обличчя, воно виглядає більш свіжим і рівним. Але важливо розуміти, що жоден крем не дає миттєвого омолодження як у рекламі. Зазвичай перші зміни помітні через кілька тижнів — це більш м’яка шкіра, менше відчуття стягнутості. А от дрібні зморшки можуть трохи пом’якшитись, якщо є хороше зволоження і підтримка бар’єру шкіри. Я б радив дивитися на засоби з гіалуроновою кислотою та компонентами, що утримують вологу, і не очікувати “чудес”, а системний догляд.

Музыкант Серега 20.06.2026 19:40

Я якраз і сумнівалась, бо багато обіцянок виглядають занадто ідеально. Просто хочеться зрозуміти, чи є сенс вкладати час і гроші в регулярний догляд, якщо результат буде більш накопичувальним. У мене ще є проблема з тим, що після вмивання шкіра швидко стає сухою, навіть якщо використовую базовий крем. Тому думаю, що, можливо, мені не вистачає саме стабільного зволоження протягом дня, а не якихось “чарівних” ефектів. Цікаво, чи у когось був досвід, коли саме системний догляд реально змінив стан шкіри через місяць-два?

Музыкант Серега 20.06.2026 19:41

Цитата:

Сообщение от Музыкант Серега (Сообщение 3264111)
Я якраз і сумнівалась, бо багато обіцянок виглядають занадто ідеально. Просто хочеться зрозуміти, чи є сенс вкладати час і гроші в регулярний догляд, якщо результат буде більш накопичувальним. У мене ще є проблема з тим, що після вмивання шкіра швидко стає сухою, навіть якщо використовую базовий крем. Тому думаю, що, можливо, мені не вистачає саме стабільного зволоження протягом дня, а не якихось “чарівних” ефектів. Цікаво, чи у когось був досвід, коли саме системний догляд реально змінив стан шкіри через місяць-два?

Так, у мене був період, коли шкіра була постійно зневоднена і виглядала втомленою, і зміни стали помітні саме після того, як я почав регулярно наносити догляд двічі на день і не пропускати етапи. Найкращий результат дає стабільність: очищення без агресії, потім крем, який утримує вологу, і захист від зовнішніх факторів. При такому підході через 4- 6 тижнів обличчя стає більш рівним за тоном, зникає зайва сухість, а мімічні лінії виглядають менш вираженими.

Головне не змінювати засоби кожні кілька днів, а дати шкірі адаптуватися. Також варто звернути увагу на доглядові лінійки, які розраховані на щоденне застосування. Наприклад, інколи в інтернет магазин Schonberg можна зустріти засоби, які позиціонуються для базового відновлюючого догляду, і серед них часто згадується омолоджуючий крем Шон Берг для щоденного догляду, зволоження та відновлення шкіри обличчя його зазвичай використовують саме як щоденний крем для підтримки зволоження і більш рівного вигляду шкіри при регулярному застосуванні.

Часовой пояс GMT +3, время: 11:30.

vBulletin® Version 3.6.8.
Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод: zCarot