![]() |
Яку фарбу без аміаку взяти для домашнього фарбування?
Підкажіть, будь ласка, хорошу безаміачну фарбу для волосся. Хочу змінити стиль, зробити колір глибшим і додати блиску, але після невдалого досвіду в салоні дуже боюся знову спалити пасма. Дивлюся зараз на професійні лінійки, але там стільки нюансів з окисниками, що я остаточно заплуталася. Чи краще взяти щось простіше з мас-маркету? Що вам дійсно підійшло?
|
У мене була подібна історія після невдалого висвітлення, коли пасма перетворилися на клоччя і будь-яка зміна кольору викликала страх. Перебирала купу варіантів від народних засобів до різних тонуючих бальзамів, але колір лягав плямами. Зрештою вирішила порадитися з знайомим колористом, і вона порадила взяти м'який професійний крем-гель без аміаку, який допомагає безпечно змінити стиль. Обирала відтінок і замовляла на сайті HeadStore, бо там зручний вибір і швидка доставка. Мені чудово зайшла фарба для волосся без аміаку L'Oréal Professionnel Dia Color https://headstore.com.ua/ua/kraska-d...dia-color-50ml бо вона дає неймовірний глянцевий блиск і зовсім не палить волосину. Тепер фарбуюся тільки нею вдома без жодних проблем. На мій погляд, для безпечної зміни образу це найкраще рішення.
|
| Часовой пояс GMT +3, время: 23:56. |
vBulletin® Version 3.6.8.
Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод: zCarot