![]() |
Рідкі шпалери
Форумчани, підкажіть будь ласка хтось купував і використовував рідкі шпалери? Як вони виглядають в реальному житті? Коштують того? Подивилися, незвично, зацікавилися, де придбати?
|
Ми ось теж надивилися такого роду шпалер і захотіли собі, в місцевих магазинах такі не продаються, а в інтернеті ще не шукали, нам теж актуальне це питання, хочемо дитячу кімнату спробувати зробити
|
Сподіваюся нам допоможуть вирішити дане питання, я в принципі бачив кілька магазинів, де їх можна купити, але я ж не знаю як вони за якістю і добре виглядають в житті, на картинках круто
|
Такі шпалери з'явилися на ринку оздоблювальних матеріалів відносно недавно, тому іноді до них ставляться з певною пересторогою.
Незвичайний матеріал вважається чимось середнім між декоративною штукатуркою і паперовими шпалерами. У ньому вдалося об'єднати, здавалося б, непоєднувані властивості. Можливо тому його ще називають шовковою штукатуркою. Загалом якщо хочете придбати якісні і дуже красиві рідкі шпалери https://ars.ua/materiali-dlja-ozdobl...idki-shpaleri/ то можете сміливо обирати на цьому сайті Ми купили собi hідкі шпалери Біопласт 991 дуже гарнi. ![]() |
Часовой пояс GMT +3, время: 14:26. |
vBulletin® Version 3.6.8.
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод: zCarot