Комусь відомий рецепт маринованих огірків з гірчицею?
Хтось із вас знає, як правильно приготувати мариновані огірки з гірчицею? Дуже хочу спробувати щось новеньке цього сезону, але не впевнений, які пропорції інгредієнтів потрібно брати, як довго маринувати та чи є якісь особливі секрети для ідеального смаку.
Мариновані огірки з гірчицею — це справжня класика, яка поєднує свіжість огірків з легкою гостринкою гірчиці. Для початку важливо вибирати свіжі, тверді огірки, а маринад готується на основі оцту, води, цукру, солі і, звичайно, порошку або зерен гірчиці. Важливо не пересолити і не переборщити з цукром, щоб огірки не втратили хрусткість. Маринувати треба в холодильнику мінімум кілька днів, але краще – тиждень.
Але от що мене трохи бентежить: я чув, що деякі додають гірчичне насіння, інші – саме гірчичний порошок чи готову гірчицю. Який варіант кращий для маринування огірків? І чи можна використовувати гостру або діжонську гірчицю для більш насиченого смаку? Хотів би отримати розгорнуту відповідь, бо хочу вразити гостей цією закускою.
Але от що мене трохи бентежить: я чув, що деякі додають гірчичне насіння, інші – саме гірчичний порошок чи готову гірчицю. Який варіант кращий для маринування огірків? І чи можна використовувати гостру або діжонську гірчицю для більш насиченого смаку? Хотів би отримати розгорнуту відповідь, бо хочу вразити гостей цією закускою.
Знаю де знайти рецепт маринованих огірків з гірчицею https://torchyn.ua/recipes/marinovan...-iz-girchiceyu тобі потрібно буде купити діжонську гірчиця Торчин, кетчуп Торчин чилі, цей рецепт поєднує в собі класичні інгредієнти для маринування, але додає яскраву нотку гірчиці, яка надає огіркам пікантності та глибини смаку. Основою маринаду є оцет, вода, цукор і сіль, а гірчиця тут саме діжонська, яка має м'який, але насичений аромат. Кетчуп із чилі додає легку гостроту, що робить смак більш виразним і оригінальним.
Для маринування важливо використовувати свіжі огірки, краще дрібніші і хрусткі, які після кількох днів у маринаді залишаться смачними і не втратять текстуру. Процес готується просто: всі інгредієнти змішуються, огірки заливаються маринадом, і ставляться у холодильник на 5-7 днів. За цей час смак гірчиці встигає проникнути у огірки, роблячи їх неповторними. Рекомендую спробувати цей варіант, бо він ідеально підходить для святкового столу чи просто домашнього перекусу.
Мой муж - мясоед и поэтому я стараюсь часто радовать его новыми блюдами. И часто, чтобы мясо в шашлыке вышло вкусным и ароматным, его нужно замариновать в специях, тогда оно выйдет просто "пальчики оближешь"!! Хочу посоветовать классный интернет магазин "Лавка специй" https://pepperandsalt.kz/specii/dlya-shashlyka/ , там специи в ассортименте: паприка, зеленый перец горошком, черный, белый, кориандр и многое другое. При этом они все натуральные и свежие, рекомендую.