Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > Что нового ?

Ответ

Опции темы
Старый 25.10.2025, 15:59
Harik88 Harik88 вне форума
Активный пользователь

По умолчанию Фісташкове дерево

Всім привіт! Виникло екзотичне бажання – спробувати виростити фісташкове дерево у себе на ділянці. Розумію, що це виклик, але дуже цікаво. Підкажіть, чи хтось зустрічав у продажу саджанці фісташок, адаптованих для нашого клімату? Чи може, є спеціалізовані інтернет-магазини, що завозять такі рідкісні культури? Дуже цікавить ваш досвід або навіть поради щодо агротехніки. Дякую!
Старый 26.10.2025, 18:57
Ferisov88 Ferisov88 вне форума
Активный пользователь

Мені давно хотілося виростити фісташкове дерево https://agro-market.net/ua/catalog/cat/fistashka_oreh/ на власному подвір’ї, і AGRO-MARKET допоміг мені втілити цю мрію. Саджанець був відправлений швидко, і вже через кілька тижнів він прижився на моєму городі. Я була в захваті від того, наскільки якісні рослини пропонує цей магазин, адже дерево виглядає здоровим і сильним. Крім фісташки, я також замовила насіння гарбуза та кілька цибулин лілій для квітника. Все прийшло свіжим і акуратно упакованим, що дуже приємно. AGRO-MARKET дбає не тільки про асортимент, а й про комфорт клієнтів — можна замовити доставку по всій Україні, і це справді зручно. Я відчуваю радість від того, що мій сад поступово перетворюється на справжню оазу, і тепер мрію про нові рослини для наступного сезону.
Ответ