Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > Что нового ?

Ответ

Опции темы
Старый Сегодня, 14:15
Ferisov88 Ferisov88 на форуме
Активный пользователь

По умолчанию Будівельні матеріали

От чесно, набридло ганятись по різних магазинах: у одному — черепиця, у другому — кріплення, у третьому — навіть монтаж не роблять. Хочеться знайти місце, де можна купити все одразу — бітумну черепицю, комплектуючі і монтаж замовити там же. Може, хтось підкаже, де так роблять без «прихованих сюрпризів» і щоб якість нормальна була?
Старый Сегодня, 14:16
Harik88 Harik88 вне форума
Активный пользователь

Коли я вирішила перекрити дах на дачі, то чесно кажучи, трохи боялася помилитися з вибором матеріалів і постачальника. Перечитала купу відгуків, і зупинилася на інтернет-магазині Terizo, бо мені сподобалася їхня репутація і те, що компанія працює вже більше десяти років. Замовляла бітумну черепицю https://terizo.com.ua/ а хлопці з Terizo не просто швидко все доставили, а ще й підказали, як краще зробити монтаж бітумної черепиці, щоб не було протікань. Мені дуже сподобалося, що тут не намагаються просто продати, а реально допомагають. Консультант пояснив різницю між марками, розрахував кількість листів, і навіть порадив, які інструменти потрібні для роботи. Завдяки їм ми з чоловіком зробили дах самостійно, і вже другий сезон він виглядає ідеально. Зараз думаю звернутися сюди ще раз — цього разу плануємо утеплення фасаду і придивляюся до термопанелей, які вони також пропонують. Дуже приємно мати справу з людьми, які не просто торгують, а й розуміють, що роблять.
Ответ

Опции темы