Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > Что нового ?

Ответ

Опции темы
Старый 05.11.2025, 14:54
Harik88 Harik88 вне форума
Активный пользователь

По умолчанию Інтернет у Львові

Слухайте, друзі, я вже заплутався 😅 Провайдерів у Львові море, а от знайти нормальний — ціла місія. У когось є перевірений варіант, який не зникає під час дощу і не "морозиться", коли треба підтримка? Бо зараз читаю відгуки — одні й ті самі назви, а думки кардинально різні. Може, просто треба знати, кого саме в компанії просити при підключенні?
Старый 05.11.2025, 15:01
Ferisov88 Ferisov88 вне форума
Активный пользователь

Я довго шукала надійного інтернет-провайдера у Львові https://kopiyka.org/ бо попередні постійно підводили – то швидкість падає, то підтримка не відповідає днями. За порадою сусідки вирішила підключити “Копійку” і, чесно кажучи, не очікувала настільки комфортного сервісу. Інтернет працює стабільно навіть у вечірній час, коли в усіх пік навантаження. Приємно вразила команда технічної підтримки — хлопці ввічливі, все пояснюють просто і без зайвої технічної мови. Підключення зробили швидко, кабель проклали акуратно, нічого не зіпсували. Дуже зручно, що можна підключити й телебачення з IP-домофоном — все в одному місці, без потреби шукати різних підрядників. За понад пів року користування жодного разу не шкодувала, що обрала саме “Копійку”, бо стабільність і чесність для мене — найважливіше.
Ответ

Опции темы