Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > Я ИЩУ

Ответ

Опции темы
Старый 16.02.2026, 19:04
Raffinat Raffinat вне форума
Собеседник

По умолчанию Стеля з м'яким світлом

Хочу в вітальні зробити стелю яка сама світиться, без звичайних світильників і люстр. Щоб світло було м'яке і рівномірне по всій площі. Це реально або тільки в фантастичних фільмах буває?
Старый 16.02.2026, 20:10
Lossif Lossif вне форума
Собеседник

Це цілком реально і навіть не дуже складно технічно. Робиться за допомогою напівпрозорого полотна з LED-підсвіткою за ним. Світлодіодні стрічки розміщуються на базовій стелі, потім натягується спеціальне полотно яке розсіює світло. Виходить ніби стеля сама світиться без жодних видимих ламп. Я бачив таке у друзів в залі і був вражений ефектом - м'яке рівномірне світло без тіней і бликів. Вони робили через SvitloSteli і дуже хвалили результат. Я заходив на svitlosteli.com.ua подивитись що це за технологія, там детально описано як монтуються натяжні стелі з підсвіткою і які бувають варіанти. Можна зробити підсвітку всієї стелі або тільки частини, з регулюванням яскравості. Підключається диммер і ти змінюєш інтенсивність від нічного світла до яскравого освітлення. Для вітальні або спальні це дуже крутий варіант, створює особливу атмосферу.
Ответ

Опции темы