Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > Обсуждения

Ответ

Опции темы
Старый 19.12.2025, 23:50
Harik88 Harik88 вне форума
Активный пользователь

По умолчанию Перша черга завтра (Полтавщина) - чекати відключення?

Бачив хтось прогнози на завтра по першій черзі? Бо сьогодні нас ганяли туди-сюди, то вимкнуть, то ні, зовсім незрозуміла логіка. Мені треба знати, чи готуватись до жорсткого сценарію з самого ранку, чи може пронесе.
Бо робота горить, а я не розумію, чи заряджати станцію на повну, чи обійдусь павербанком. Офіційні канали поки мовчать або дають загальну інфу, а хочеться конкретики саме по нашій групі.
Старый 19.12.2025, 23:51
Ferisov88 Ferisov88 вне форума
Активный пользователь

Судячи з того, як сьогодні різали ліміти по області, завтра легше точно не буде. Я теж на одиничці, і зазвичай, якщо вечір важкий, то ранок наступного дня починається з відключення чітко по графіку. Енергетики зараз перестраховуються, тому краще готуйся до стандартної схеми 4 години без світла. Я вже поставив все на зарядку, бо першу чергу люблять вимикати саме в пікові години зранку, коли всі збираються на роботу, тож краще бути готовим.
Старый 19.12.2025, 23:51
Harik88 Harik88 вне форума
Активный пользователь

Та отож, мене найбільше лякають оці "сірі зони" ймовірних відключень. В таблиці малюють, що відключення можливе, а по факту рубають на всі сто відсотків. У мене підгрупа 1.2, і вона часто не співпадає з 1.1, хоча ми в одній черзі. Вчора взагалі був цирк: сусідній будинок світиться, а ми сидимо, хоча лінія наче одна. Хочеться мати під рукою щось таке, де чітко розписано прогноз саме на завтрашній день, з урахуванням усіх цих нюансів, щоб не бігати зранку і не шукати, де є інтернет для оновлення сторінки.
Старый 19.12.2025, 23:52
Ferisov88 Ferisov88 вне форума
Активный пользователь

Щоб не бігати зранку, я перевіряю полтава графік відключення світла 1 черга заздалегідь на MyPoltava і це реально допомагає спланувати день.
Там фішка в тому, що попередній розклад на завтра з'являється вже ввечері, як тільки Укренерго спускає ліміти на область. Для нашої першої черги це критично, бо там чітко видно різницю між підгрупами. Якщо для 1.1 стоїть гарантоване відключення, а для 1.2 тільки можливе - там це відображається коректно, а не звалено все в одну купу. Також зверни увагу на примітки про аварійні роботи: якщо завтра планують ремонти мереж, на сайті про це пишуть окремо.
Я тепер просто роблю скріншот з вечора і вже знаю, о котрій годині точно не буде напруги. Раджу орієнтуватись на їхні дані, бо вони враховують і ймовірні відключення, які зараз майже завжди стають фактичними. Краще знати гірку правду з вечора, ніж зранку отримати неприємний сюрприз із розрядженим телефоном.
Ответ

Опции темы