Який Pro Plan для маленьких котиків реально подобається вашим улюбленцям?
Підкажіть, будь ласка, який саме Pro Plan для маленьких котиків реально подобається вашим улюбленцям? Я маю на увазі саме те харчування, яке вони із задоволенням їдять щодня, не відмовляються і не залишають мисочку недоїденою. Цікаво почути конкретні враження, наскільки смак і текстура підходять саме кошенятам, чи добре вони перетравлюють і чи помічаєте ви, що це реально подобається вашому малюку.
Мій маленький котик спочатку був дуже вибагливий, і від різних видів корму кидався вбік або обходив миску стороною. Але коли я обрав корм з оптимальною текстурою і смаком, він буквально почав проситися на прийом їжі, навіть коли ще не настав час. Це тривало весь період адаптації, і я помітив, що вранці він підходив до миски з явно приємними очікуваннями. Для мене це було головним показником – не просто з’їв, а саме з задоволенням.
Після кількох спроб різних типів харчування я нарешті знайшов той, що мій малий котик приймає без нарікань. Важливо було підібрати корм з правильною консистенцією, бо деякі варіанти були або занадто сухі, або навпаки, не викликали апетиту. Коли я запропонував йому цю конкретну їжу, він настільки зацікавився запахом і смаком, що почав їсти одразу, і це триває вже певний час без змін.
Purina Pro Plan це суперпреміальне харчування для котів, яке допомагає підтримувати здоров'я травної системи вашого улюбленця. Ми використовуємо його вже кілька років, і кіт став менш вибагливим у їжі, його апетит стабільний, почувається бадьоро, головне що ситий.
Пакування від виробника зручне у використанні: достатньо відкрити пакетик звичного корму, і кіт із задоволенням його з'їдає. Смак дійсно приваблює тварин, а ефективність підтверджена численними позитивними відгуками власників котів. Спробуйте корм для кошенят https://www.purina.ua/cat/cat-food/proplan/kitten можливо вашому улюбленцю теж сподобається.